FOTO by Instagram @emilyinparis

Poznati

TIM Gabriel ili TIM Alfie? Tko je vaš favorit iz serije „Emily in Paris“?

Viktoria Mikulić 03. siječnja 2022.

Kome ste više priklonjeni i kojeg od ova dva atraktivna muškarca vidite uz Emily?

Nakon što su Emily (Lily Collins) i Gabriel (Lucas Bravo) spavali zajedno na kraju prve sezone, mislili smo da bi se par konačno mogao spojiti u novoj sezoni. Umjesto toga, Emily je odlučila pokopati svoje osjećaje prema Gabrielu kako ne bi izdala svoju prijateljicu Camille (Camille Razat), koja je nedavno prekinula s francuskim kuharom.

Iako smo u početku imali pomiješane osjećaje o Emilynoj odluci, ubrzo smo bili zadovoljni statusom samca američke fashionistice, jer je to omogućilo predstavljanje šarmantnog Alfieja (Lucien Laviscount). Sarkastičan, izravan i bez previše drame, Britanac Alfie bio je sušta suprotnost Gabrielu i upravo ono što je Emily trebalo ove sezone.

Međutim, kako se sezona bližila kraju, Emily je bila rastrgana na dvije strane i morala je donijeti ljučnu odluku: pokušati na daljinu s Alfiejem ili se potruditi da stvari ipak funkcioniraju s Gabrielom. Nažalost, Emily doživljava razočarenje kada saznaje da su se Gabriel i Camille ponovno u vezi, i počinju živjeti zajedno…

Ovaj ljubavni kvadrat nas tjera da se pitamo je li Gabriel ili Alfie bolji za Emily. Glumci koji igraju Gabriela, Camille i Alfieja okrili su tko je bolji za Emily — a njihovi odgovori mogli bi vas iznenaditi.

Zauzevši neutralan stav, Lucas, odnosno Gabriel je rekao: “Teško mi je reći tko se bolje slaže jer su toliko različiti karakteri. Gabriel, on je izgubljeni, beznadni romantični, strastveni tip. A Alfie je vrlo prizemljen i radi u financijama. Dva su različita svijeta. Ne mogu odgovoriti na ovo pitanje, baš kao što Emily ne može odgovoriti na ovo pitanje.”

Iako je Laviscount, tj. Alfie također pokušao zadržati neutralan odgovor, njegov stav ubrzo je došao do izražaja. “Mislim da Emily treba nekoga tko će je jednostavno izvući iz njezinog mjehura napornog rada”, rekao je. “Mislim da joj Alfie daje sjajan pristup da jednostavno bude slobodna i otvorena i da sama istražuje sebe, a da se ne mora brinuti o bilo kome drugom. S Alfiejem ona konačno može biti ono što jest. Dakle, ako je Alfie taj tip za nju dugoročno, tko zna?”

Što se tiče Camille, ona je zauzela odlučniji stav, izjavivši da bi Emily trebala ostati s Alfiejem i “vratiti joj njenog muškarca“. “Mislim da je Alfie super”, nastavila je. “I smatram da je on izvrstan spoj jer je jako duhovit. I nasmijava je. Gabriel je ne nasmijava toliko. To je drugačija vrsta veze. I mislim da Emily treba nekoga tko će je nasmijati.”

Što vi mislite, s kime će Emily na kraju završiti? S Gabrielom, Alfiejem ii nekim koga ćemo tek imati priliku upoznati?