FOTO by IMDb

Film

Ticket to Paradise – film s Juliom Roberts i George Clooneyem

admin 30. lipnja 2022.

Pogledajte trailer i datum izlaska ove romantične komedije

Julia Roberts i George Clooney ponovno su zajedno na velikom platnu u nadolazećom filmu “Ticket to Paradise. Ne samo da smo uzbuđeni što su Julia Roberts i George Clooney ponovno zajedno, već smo oduševljeni što su se vratili u žanru u kojem ih obožavamo.

Teško je povjerovati da Julia Roberts nije glumila u romantičnoj komediji više od dva desetljeća i drago nam je što je ponovno u njoj.

Julia Roberts&George Clooney u filmu “Ticket to paradise”

Navedeni duo ima dugu povijest zajedničkog rada, koja datira od filma “Ocean’s Eleven” iz 2001. i nastavka “Ocean’s Twelve” iz 2004..

Ovaj put glume razvedeni bračni par koji se jako trudi spriječiti njihovu kćer da napravi iste pogreške kao i oni, samo što ne ide baš kako je planirano. Urnebesna veza Julie i Georgea dok pokušavaju raditi zajedno nešto što im ne ide od ruke trebala bi svojom radnjom zalijepiti svakog ljubitelja ovog žanra pred male ekrane.

Foto: IMDb

Službeni sinopsis za film kaže: “Ovo je priča o bivšem bračnom paru koji putuje na Bali kako bi spriječili svoju kćer Lily da se uda za tipa kojeg je upravo upoznala. Do ušiju je zaljubljena u njega i njezini roditelji vjeruju da će napraviti veliku pogrešku. Dogovaraju se udružiti kako bi predstavili jedinstveni front protiv plana njihove kćeri da se uda, ali stvari uopće ne idu po planu”.

Julia Roberts&George Clooney u filmu “Ticket to paradise”

Upravo je izašao i prvi trailer za film i sigurni smo da nećete ostati ravnodušni kada ponovno vidite ovaj duo na malim ekranima.

Film će s prikazivanjem u kinima krenuti na jesen, taman da nas ugrije u hladnim danima koji će tada vladati.