FOTO by Cinestar Cinemas

Film

Ti si taj – romantična komedija s Jennifer Lopez i Owen Wilsonom

admin 10. veljače 2022.

U kinima taman pred Dan zaljubljenih

Ušli smo u najromantičniji mjesec u godini i sve je u znaku ljubavi i iskazivanju osjećaja. Iako bismo to trebali raditi čitavu godinu, veljača je ipak specifična jer 14.02. slavimo Valentinovo.

Za sve romantičare koji uživaju u istožanrovskim filmovima došla je prava poslastica koju već od danas gledamo na kino platnima. 

Foto: IMDb

Film “Ti si taj” dolazi u kino dvorane 10.02., a glavni glumci, Lopez i Owen Wilson, garantiraju prštanje emocija i osjećaja.

Najseksi slavni par na svijetu Kat Valdez (Lopez) i nova glazbena zvijezda Bastian (Maluma) odluči se vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija će biti dio koncerta i prenosit će se uživo preko društvenih platformi.

Foto: IMDb

Charliea Gilberta (Wilson), razvedenog profesora matematike, na taj su koncert odvukle kći Lou (Chloe Coleman) i njegova najbolja prijateljica (Sarah Silverman). Nekoliko sekundi prije početka ceremonije Kat sazna da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom.

Foto: IMDb

Njezin svijet se ruši i ona se slomi na pozornici preispitujući ljubav, istinu i odanost. Najednom, ugleda stranca u gomili i njihovi pogledi se spoje. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie.

Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor. Ovdje započinje priča filma Ti si Taj, priča o impulzivnom trenutku i ludosti iz koje se razvije neočekivana romansa.

Film od danas možete pogledati u Cinestar Cinemas kinima i nadamo se da će vam ubaciti još malo romantike u ionako najromantičniji mjesec u godini.