FOTO by IMDb

Film

Thor: Love And Thunder – filmska poslastica koju će pogledati svaka žena !

Daria Lovrić 21. lipnja 2022.

Prvi Marvelov film u kojem ćemo imati prilike vidjeti djelomičnu golotinju...

Ako još uvijek niste postale ljubiteljice filmova sa superjunacima, ovo je pravi trenutak da okrenete ploču! Marvel nam priprema pravu akcijsku poslasticu koja će ući u povijest kao prvi MCU film koji prikazuje djelomičnu golotinju.

Radi se o filmu Thor: Love and Thunder u kojem ćemo imati prilike vidjeti Chrisa Hemswortha u eksplicitnom izdanju

Thor: Love and Thunder uskoro će ući u povijest Marvela postavši prvi MCU film koji prikazuje djelomičnu golotinju.

Thor: Love and Thunder 1
Thor: Love and Thunder

Prema FilmRatings.com, novi akcijski spektakl ima i dobno ograničenje (13) radi intenzivnih scena znanstveno-fantastičnog nasilja i akcije, jezika, sugestivnog materijala i golotinje.

Iako svi MCU filmovi imaju dobno ograničenje na 13 godina, Thor: Love and Thunder je jedini do sada označen kao „djelomična golotinja“,prenosi ScreenRant.

Thor: Love and Thunder 2
Thor: Love and Thunder

Ako nekog slučajno, pored razgolićenog Chrisa Hemswortha, zanima i radnja filma, donosimo najvažnije informacije. Thor (Chris Hemsworth) udružuje se sa svojom bivšom djevojkom Jane Foster (Natalie Portman) kako bi pobijedio galaktičkog ubojicu poznatog kao Gorr the God Butcher (Christian Bale). Njegov cilj je uništiti i istrijebiti sve bogove.

Osim što ćemo u ovom filmu opet gledati Jane Foster koja neobjašnjivo rukuje s njegovim čarobnim maljem Mjolnirom, Thor će morati tražiti pomoć kraljice Valkyrie i Korga.

Naime, ovo bi mogao biti zadnji put da gledamo Chrisa Hemswortha u ulozi Thora, stoga ne propustite ovaj spektakl.

Chrisa smo prvi put vidjeli kao Thora 2011., nakon čeka se pojavio još mnogo puta u Marvelovim filmovima, uključujući Avengers: Infinity War (2018) i Avengers: Endgame (2019).

Iako lik Thora igra već punih 11 godina, za novi film Thor: Love And Thunder, Chris poručuje –“Osjećao se vrlo svježe i kao da pokušavamo nešto što nismo probali prije. Bila je to, po Taikinim riječima, otkačena, divlja, romantična komedija smještena u svemir.”

Thor: Love and Thunder u naša kina dolazi 7.7.2022. i jedva čekamo vidjeti što nam je Marvel ovog puta pripremio.

U nastavku pogledajte službeni trailer: