FOTO by Instagram @kristi.krime

Moda

Think Pink – Guess bubblegum roza torbica san je snova!

Mia Vodopija 29. listopada 2021.

Mi smo se zaljubile u ovo malo rozo čudo!

Deprimira li vas pomisao na još jednu zimu u tamnim i zagasitim nijansama?  Je li vam garderoba zaogrnuta u tamu crne boje? Ili vam je samo dosadno nositi tamnije boje?

Ako su vaši odgovori bili da, onda je vrijeme da to promijenite! Budite poput legendarne dizajnerice iz 1930-ih Else Schiaparelli, koja je voljela nositi ružičastu nijansu, te ažurirajte svoju garderobu ovom jarkom i veselom bojom.

guess.com

Ružičasta boja dočarava sliku zabave i razigranosti. U sezoni tipičnoj za tamne prigušene tonove, ružičaste poput boje fuksija su poput daška svježeg zraka! Ružičasta – i njezine bezbrojne nijanse – obično su rezervirane za proljeće i ljeto, ali obećavamo da će vam uljepšati svaki mračni hladni dan.

guess.com

Ružičasta je univerzalno laskava boja ako pronađete pravu nijansu. Zamislite samo kako je primamljivo za posao odjenuti nešto drugo osim klasične sive, bež, krem ili tamno plave.

Ako niste fanovi ružičastih outfita, imamo ideju! Probajte ju dodati vašem looku kao modni dodatak – kao torbu. Guess hot pink torbica prekrasan je modni detalj u koji smo se apsolutno zaljubili.

guess.com

Dakle, ako mislite da je puno ružičaste previše, upotrijebite ju samo kao akcentnu boju. I zapamtite, moda nije toliko zabavna bez kršenja nekoliko pravila, stoga nemojte čekati proljeće da biste se prepustili ovoj prekrasnoj nijansi.

Ako ste se zaljubili u ovu Guess torbicu, ona može biti vaša po cijeni od 150€, a možete ju kupiti putem ovog LINKA.

Svaka žena ponekad treba staviti ružičaste naočale!