FOTO by Netflix

Film

The Wonder – dolazi napeti psihološki triler s Florence Pugh

admin 05. listopada 2022.

Pogledajte trailer

Sve ljubitelje glumice Florence Pugh trebala bi oduševiti vijest da će je uskoro opet gledati u novom Netflixovom psihološkom trileru koji izlazi idući mjesec.

Ovaj napeti film radnjom smješten u Irish Midlands 1862. godine zapravo je adaptacija istoimenog najprodavanijeg romana Emme Donoghue.

Film “The Wonder”

Upravo je objavljen i prvi trailer pa možete vidjeti o čemu je zapravo riječ

Film “The Wonder” govori o medicinskoj sestri Lib Wright koja odlazi u posjet pobožnoj vjerskoj zajednici u Irsku.

Tamo će biti zadužena za dvotjedno ispitivanje jedanaestogodišnje djevojčice po imenu Anna O’Donnell koja tvrdi da posti preko četiri mjeseca, preživljavajući samo na vjeri.

Film "The Wonder"
Film “The Wonder”

U traileru je vidljivo kako je Lib i još jednoj lokalnoj medicinskoj sestri dodijeljen zadatak da promatraju i iznesu vlastito mišljenje o ponašanju djevojčice.

Napetost između Engleza i Iraca u to je vrijeme na vrhuncu i mnogi lokalni mještani nisu s odobravanjem prihvatili dolazak sestre Lib.

Film “The Wonder”

Osim promatranja djevojčice Lib će imati puno posla kako bi pridobila stanovništvo na svoju stranu. Film “The Wonder” inspiriran je pravim fenomenom slučaja ‘postne djevojke‘ iz Viktorijanskog doba.

Uz Florence Pugh i Kílu Lord Cassidy, u filmu će glumiti i Ciarán Hinds, Tom Burke, Niamh Algar i Toby Jones.

Film "The Wonder"
Film “The Wonder”

Film je već premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u San Sebastianu – gdje je dočekan s izvrsnim kritikama – a ovaj će tjedan biti prikazan na BFI London Film Festivalu. 16.11. trebao bi krenuti s prikazivanjem i za širu publiku.