FOTO by IMDb

Film

The Witches – pogledajte trailer s Anne Hathaway u glavnoj ulozi!

admin 05. listopada 2020.

Ovogodišnja noć vještica bit će bogatija za filmski hit koji morate pogledati

Svi ljubitelji filmskog hita “The Witches” objeručke su prihvatili vijest o rebootu filma, a trailer koji je upravo objavljen opravdao je sva iščekivanja.

Warner Bros upravo je podijelio trailer prerade horor fantazije iz 1990. godine koja se temelji na istoimenoj knjizi za djecu iz 1983. godine, a datum prikazivanja filma najavljen je u pravo vrijeme – oko Noći vještica!

Šlag na vrhu ove filmske poslastice predstavlja glavna glumica Anne Hathaway koja tumači glavnu vješticu, istu onu koju je u originalu glumila Anjelica Huston.

Osim Anne Hathaway, u filmu se pojavljuje i Octavia Spencer, Stanley Tucci i Jahzir Bruno, a sve likove i radnju ukomponirao je direktor Robert Zemeckis, koji je svoje ime izgradio na filmskim hitovima poput “Forest Gumpa” ili “Brodolom života”.

CGI animacija dočarat će nam vizualni spektakl i kadrove kakav zaslužuje hit rađen tehnologijom 21. stoljeća tako da će svi ljubitelji originalnog filma imati priliku uživati u kadrovima koje je bilo nemoguće ranije izvesti.

Film će službeno biti pušten u američka kina oko 16. listopada tako da će u naše krajeve stići u pravo vrijeme za “Noć vještica“.