FOTO by Netflix

Film

The Witcher – pogledajte prvi trailer 4. sezone s Liam Hemsworthom u glavnoj ulozi

admin 23. svibnja 2024.

Može li Liam zamijeniti Henry Cavilla?

Upravo je izašao prvi trailer za četvrtu sezonu serije “The Witcher” u kojoj će Geralta od Rivije, nakon tri sezone, utjeloviti novi glumac.

Sigurni smo da je dosta vas gledalo ovu seriju upravo zbog Henry Cavilla, ali sada njegovu ulogu preuzima Liam Hemsworth i pitanje je kakva nas gledanost očekuje.

Produkcija 4. sezone upravo se održava u Ujedinjenom Kraljevstvu, a kao što je i ranije najavljeno, usporedno s njom snima se i peta, ujedno i posljednja sezona.

Treća sezona završila je šokantnim događajem koji je promijenio čitav kontinent, a četvrta sezona prati Geralta, Yennefer i Ciri koji se suočavaju s ratom opustošenim kontinentom i brojnim demonima koji se tamo nalaze.

Kao što je i ranije objavljeno, Laurence Fishburne pridružuje se u četvrtoj sezoni kao Regis, inteligentni kirurg s tajanstvenom prošlošću.

Iako smo svi zavoljeli Geralta upravo zbog Henry Cavilla, nadamo se da će Liam Hemsworth uspjeti zamijeniti popularnog glumca, koji je nakon treće sezone odlučio odustati od svoje uloge.

Nadamo se da se snimanje ubrzo završiti te da ćemo nove epizode gledati još krajem ove godine.