FOTO by Netflix

Film

The Witcher – napokon stigao teaser za 3. sezonu

admin 26. travnja 2023.

Henry Cavill posljednji put u ulozi Geralta

Upravo je stigao kratki teaser za treću sezonu serije “The Witcher” i moramo priznati da su nam emocije pomiješane.

Činjenicu da ćemo nakon dugo vremena moći pogledati novu sezonu kvari to što je to ujedno i posljednja rola Henryja Cavilla u ulozi Geralta.

The Witcher treća sezona teaser
Foto: Netflix

U kratkom teaseru vidimo zabrinutog Henryja Cavilla koji osjeća strah u zraku, a osim njega vidimo Ciri i Yennifer koje također imaju puno razloga za brigu o budućnosti.

Kao i kod četvrte sezone serije “Stranger Things“, Netflix treću sezonu serije “The Witcher” dijeli na dva dijela. Prvi dio premijerno izlazi 29. lipnja, dok ćete za ostatak morati pričekati do 27. srpnja. 

The Witcher treća sezona teaser
Foto: Netflix

Kreatorica serija krajem prošle godine u jednom je intervjuu izjavila da postoji mogućnost da će zbog zahtjevnih vizualnih efekata serija biti podijeljene u dva dijela tako da ćemo avanture Geralta gledati u “dvije rate“.

The Witcher treća sezona teaser
Foto: Netflix

Kao što smo rekli, treća sezona predstavlja gorko-slatku pilulu za sve obožavatelje jer je već dosta dugo poznato da je ovo njegova posljednja uloga Geralta.

Liam Hemsworth trebao bi zamijeniti Cavilla u četvrtoj sezoni, ali još je prerano zaključivati koliko će se dobro snaći.

The Witcher treća sezona teaser
Foto: Netflix

The Witcher” je jedna od onih serija koju smo gledali zbog glavnog glumca, a što će nam donijeti ova rošada glavnog lika tek ćemo saznati.

Za sada uživajmo u Henry Cavill i novoj sezoni koja s prikazivanjem kreće 29. lipnja.