FOTO by IMDb

Zabava

The Witcher – 3. sezona snimat će se u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji

admin 02. ožujka 2022.

Vrlo brzo kreće snimanje novih epizoda

Znamo da je “The Continent”, svijet nazvan u seriji Witcher inspiriran Europom, a Andrzej Sapkowski čak je dao velikom broju lokacija i likova ime prema stvarnim europskim lokacijama kao što su Montecalvo ili Angouleme.

Netflix je prvu sezonu snimao u kontinentalnoj Europi, a planovi su bili takvi da se prvotno i druga sezona trebala snimati u Europi. Planove je pomrsila korona i snimanje diljem Europe za drugu sezonu nikad nije realizirano.

Kako uskoro kreće snimanje treće sezone, dolaze informacije kako bi se ona mogla, baš kao i prva sezona, snimati u Europi.

Prema sadašnjim informacijama treća sezona snimat će se u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji, a sve bi trebalo započeti početkom ožujka u talijanskoj pokrajini Južni Tirol. Nakon toga snimanje se seli na istok u Sloveniju dok će snimanje u Hrvatskoj biti posljednja lokacija u trajanju od 10-ak dana, točnije do kraja travnja.

Još se ne znaju točne lokacije gradova, ali dovoljno je velika vijest da nam opet dolazi jedna vrlo popularna i gledana serija.

Freya Allan, glavna glumica imena Ciri trenutno boravi u Italiji na Versace Fashion Showu i nije daleko od Južnog Tirola. Nekako je jednostavno zaključiti da će samo produžiti s revije na početak snimanja.

Snimanje treće sezone trebalo bi trajati otprilike 21-22 tjedna, što znači da bi, ako sve bude dobro i ne bude bilo neočekivanih kašnjenja i nezgoda, snimanje 3. sezone The Witcher trebalo završiti krajem srpnja ili početkom kolovoza ove godine.

Sve tri lokacije imaju povijest snimanja poznatih serija i filmova, a Italija je to dokazala kao domaćin snimanja .

Sve tri gore spomenute zemlje nove su lokacije za snimanje serije. Italija je snažan igrač u međunarodnoj produkciji otkad je bila domaćin projekata kao što su The Godfather, Wonder Woman, The Italian Job, House of Gucci, No Time to Die i House of Gucci. Slovenija je ugostila snimanje Chronicles of Narnia i Armour of God dok ćemo Hrvatsku uvijek povezivati sa serijom Games of Thrones i filmom Mamma Mia.