FOTO by Netflix

Film

The Watcher – Netflix horor serija prema šokantnoj istinitoj priči

admin 27. rujna 2022.

Od tvoraca serija Dahmer, American Horror Story i Glee...

Ovo je očito sezona Ryana Murphyja jer odmah nakon što je izbacio seriju “Monster: The Jeffrey Dahmer Story” priprema izlazak još jedne, po mnogima još šokantnije.

The Watcher” je jedna od najiščekivanijih Netflix horor serija ove godine , a upravo je objavljen i trailer koji pruža uvid u ovu jezivu seriju.

Netflix serija The Watcher
Foto: Netflix

Serija kreće s prikazivanjem 13. listopada, a temelji se na zastrašujućoj istinitoj priči o kući u New Jerseyju.

Serija je temeljena na članku New York Magazina iz 2018. koji opisuje istinitu priču obitelji Broaddus. Broaddusovi su 2014. kupili kuću u Westfieldu u New Jerseyu za 1,3 milijuna dolara i prilikom useljenja počeli su primati uznemirujuća i tajanstvena pisma od nepoznate osobe, koja se predstavila kao “Promatrač“.

Foto: Netflix

Pisma su bila u najmanju ruku šokantna

Sadržaj pisama iz dana u dan postajao je sve nasilniji i zlokobniji. Obitelj Broaddus je bezuspješno pokušavala otkriti tko je napisao pisma. Do danas još uvijek nije jasno tko je ostavio niz uznemirujućih pisama, ali kruži niz različitih teorija, od susjeda, prijašnjih vlasnika, pa čak i do samih Broaddusovih.

Netflix serija The Watcher
Foto: Netflix

Obitelj je pokušala tužiti prijašnje vlasnike i istraživala mogućnosti prodaje ili iznajmljivanja kuće. Obitelj je konačno uspjela prodati svoj dom u kolovozu 2019. s gubitkom od 959.000 dolara, piše The New York Times.

Jennifer Coolidge kao Karen Calhoun, Mia Farrow kao Pearl, Naomi Watts kao Nora Brannock i Bobby Cannavale kao Dean Brannock glavne su uloge ove mračne serije koja će svjetlo dana ugledati 13.10.