FOTO by IMDb

Film

The Trip – norveški horor triler kojeg morate pogledati!

Mia Vodopija 28. listopada 2021.

Ako niste fanovi Halloween filmova, imamo nešto drugačije baš za Noć vještica

Do sada ste sigurno primijetili konekciju između mračnih priča s elementima horora, trilera i akcije (ponekad i komedije) i skandinavskih zemalja.

Malo sunca i puno mraka rasplamsa mašte talentiranih pisaca koji osmisle zanimljive filmove. Jedan u nizu tih zanimljivih skandinavskih filmova je novi Netflixov film The Trip.

The Trip je najnoviji Netflixov norveški triler s elementima akcije, horora i komedije koji prati priču o bračnom paru, o Lisi (koju glumi Noomi Rapace) i Larsu (glumi ga Aksel Hennie). Lisa i Lars odluče krenuti na izlet u kolibu u šumi, ali nemojte da vas to zavara – nije to ljubavni i romantični izlet!

IMDb

Zbog financijskih poteškoća, obje strane planiraju ubiti onu drugu u kolibi zbog životnog osiguranja. Baš kada se čini kao da bi se uistinu mogli ubiti, saznaju da su se tri odbjegla zatvorenika sklonila u tu istu kolibu.

Kao rezultat toga, tri zatvorenika, Petter (Atle Antonsen), Dave (Christian Rubeck) i Roy (André Eriksen), uzimaju Lisu i Larsa za taoce. U jednoj od scena filma, Dave prijeti da će silovati jedno od supružnika sve dok drugi supružnik ne osigura zatvornicima novac.

IMDb

Nakon što supružnici prihvate ponudu, Petter, Dave i Roy uživaju u luksuzu kolibe, dok Lisa i Lars ostaju razmišljati o svom braku.

Naizgled popravljajući svoj narušeni odnos, Lisa i Lars smišljaju plan za slobodu. Nakon što se pravi da mu je potreban zahod, Lars nokautira Roya, što zatim pokreće lanac događaja u kojima trojica zatvorenika pokušavaju pronaći Lisu i Larsa.

IMDb

Netflix nas je opet iznenadio zanimljivim i uzbudljivim filmom kojeg vam preporučujemo. Ako niste veliki zaljubljenici u Halloween sagu filmova, neka vam The Trip bude filmski odabir za najstrašniju noć u godini.