FOTO by IMDb

Film

The Sound of Magic – dolazi s titulom najiščekivanije ovogodišnje korejske serije

admin 11. travnja 2022.

Netflix je pustio prvi teaser za seriju kojoj se prognozira velik uspjeh

The Sound of Magic je nadolazeća južnokorejska Netflixova psihološka K-drama za koju mnogi kritičari imaju samo riječi hvale, a neki idu toliko daleko da joj tepaju kao nasljednika serije “Squid Game“.

JTBC Studios s ponosom najavljuje svoju ovogodišnju perjanicu i nadamo se s razlogom, ako u obzir uzmemo da je iz iste produkcijske kuće proizašla i serija” All of Us Are Dead“.

Foto: IMDb

Službeni Sinopsis za seriju kaže…

Napuštena od roditelja zbog duga, Yoon Ah Yi uzdržava sebe i svoju mlađu sestru. Unatoč tome koliko je zauzeta honorarnim poslom i studiranjem, Yoon Ah Yi je i dalje jedna od najboljih učenica u školi.

Sve što Yoon Ha Yi želi je da odraste što brže kako bi imala stabilan posao, a kada otkrije svoj san mađioničaru Lee Eulu, život joj se zauvijek promijeni.

Foto: IMDb

Netflix je dans pustio i prvi trailer za seriju, a uz trailer piše – “Naišavši na napušteni zabavni park, srednjoškolka koja je bila prisiljena prerano odrasti ponovno rasplamsava svoje unutarnje dijete te joj život ponovno kreće biti ispunjen čudima magije“.

Snimanje je počelo u svibnju prošle godine, ali budući da su neki od glumaca i ekipe bili pozitivni na COVID-19, produkcija se višestruko odgađala. Snimanje je nastavljeno 10. rujna, a 20. siječnja 2022. snimanje je službeno završeno.

Foto: IMDb

Potvrđeno je da će serija imati 6 epizoda, prikazivanje kreće u svibnju, a mi se nadamo da će najave opravdati radnju i da ćemo uživati u odličnoj seriji.