FOTO by IMDb

Film

The Nun 2 – Bonnie Aarons vraća se kao jeziva časna!

admin 14. lipnja 2022.

I ovaj nastavak ima poveznice s filmom The Conjuring

James Wan potvrdio je da će se važan dvojac iz Conjuring franšize vratiti i za film The Nun 2, a također je otkrio da nastavak horor filma kreće u svoju produkcijsku fazu.

the nun 2
The Nun 2

James Wan, tvorac The Conjuring Universe i sukreator franšize Saw i Insidious, podijelio je prije nekoliko tjedana i vijest na Instagramu da će glumica Bonnie Aarons ponovno odigrati ulogu demonske časne sestre u filmu.

Tako ćemo ju nakon filmova The Nun i The Conjuring 2, gledati u još jednom horor nastavku.

The Nun 2

Također, poželio je dobrodošlicu redatelju Michaelu Chavesu, koji je vodio film The Conjuring: The Devil Made Me do It iz 2021. i koji će preuzeti odgovornost za The Nun 2.

Film The Nun objavljen je 2018. kao nastavak filma The Conjuring 2 i prati rimokatoličkog svećenika oca Burkea (Demián Bichir) i časnu sestru na obuci sestre Irene (Taissa Farmiga) dok istražuju nesveti incident u Rumunjskoj iz 1950-ih. Avantura ih dovodi u opasnost demonskog entiteta Valaka, koji se predstavlja kao časna sestra.

The Nun 2

Zvijezda serije American Horror Story, Taissa Farmiga, nedavno je progovorila o potencijalnom povratku svojoj ulozi sestre Irene, otkrivši da je bilo razgovora o njenom angažmanu u film.

The Nun 2 je deveti film u franšizi The Conjuring i pratit će događaje četiri godine nakon The Nun. Nastavak će biti smješten u Francuskoj 1956. Sinopsis filma glasi: “1956. – Francuska. Svećenik je ubijen. Zlo se širi. Nastavak svjetskog hita The Nun prati sestru Irene dok se ponovno suočava s demonskom redovnicom u liku demona Valaka.

The Nun 2
The Nun 2

Još se ne zna točan datum izlaska, ali pratimo i s vama dijelimo sve novosti vezane uz ovaj horor nastavak.