FOTO by IMDb

Film

The Night House – koktel horora i napetog trilera zakucat će vas za fotelju

admin 05. travnja 2021.

U kakvoj takvoj filmskoj godini dolazi horor koji je vrijedan pažnje

Rebecca Hall glavna je glumica napetog filma u kojem je proganjaju sadašnjost i budućnost, a koji svojom radnjom stvara atmosferu koja će naježiti svakog gledatelja.

Nakon tugovanja od prerane smrti muža, Beth ostaje sama u kući na jezeru, uspomeni koju je muž sagradio samo za nju. Dajući sve od sebe da krene dalje i pomiri se s prošlošću Beth nije niti svjesna kakva je noćna mora očekuje.

Slijedi niz uznemirujućih vizija i neobjašnjivih prisutnosti u kući koja ju zove i mami svojom sablasnom privlačnošću. Suprotno savjetima svojih prijatelja, ona počinje kopati po suprugovim stvarima, žudeći za odgovorima. Ono što pronalazi su tajne, čudne i uznemirujuće te misterij koji je odlučna razotkriti.

Redatelj filma David Bruckner, talentirani žanrovski majstor s bolesnim darom koji opskrbljuju svjetovne prostore zlokobnom energijom donosi nam, ne još jedan u nizu, horor film kojeg s nestrpljenjem očekujemo. 

Betin dom nije uobičajena kuća iz horor filmova – osim jezivih prozora spavaće sobe, ništa u dizajnu kuće ne odaje njezine mračne temelje. A upravo u tome i leži tajna redateljeve genijalnosti koji napetu atmosferu u filmu stvara kroz niz sitnica i povezanih detalja.

Pogledajte trailer i postanite jedan od onih koji će s nestrpljenjem čekati ovaj ljetni horor hit.