Film

“The Night Agent” na Netflixu proglasili jednom od najboljih triler serija!

Viktoria Mikulić 29. ožujka 2023.

Trebate novu seriju za gledanje?

Na Netflix je nedavno stigla serija “The Night Agent” koja je trenutno prva među TOP 10 serija na Netflixu, stoga ne čudi što se odmah našla i na našoj wish listi. Na IMDb-u trenutno drži visoku ocjenu od 7.7.

Obožavateljima se toliko svidjela serija da su se mnogi složili s istom tvrdnjom nakon gledanja, a to je da je ovo jedna od najboljih Netflixovih triler serija u dugo vremena!

Temeljen na romanu Matthewa Quirka, The Night Agent je sofisticirani akcijski triler fokusiran na agenta FBI-a koji radi u podrumu Bijele kuće, upravljajući telefonom koji nikad ne zvoni — sve dok jedne noći ne zazvoni gurajući ga time u brzu i opasnu zavjeru koja na kraju vodi sve do Ovalnog ureda.

Serija se sastoji od 10 epizoda koje nećete moći prestati gledati, stoga je naš savjet da s prvom epizodom krenete u petak navečer i priuštite si pravi vikend maraton. U nastavku donosimo i trailer kako bi dobili još bolji uvid:

U seriji glume Gabriel Basso u glavnoj ulozi kao Peter Sutherland, Luciane Buchanan kao Rose Larkin i nominirana za Oscara, Hong Chau kao Diane Farr.