FOTO by IMDb

Film

“The Meg 2” izgleda nevjerojatno – pogledajte prvi trailer!

admin 09. svibnja 2023.

I naravno, Jason Stathama bez majice...

Taman kada se pripremamo za ljeto, more i kupanje dolazi nam film koji će nas natjerati da odmor na plaži zamijenimo odmorom u planinama. Ok, možda je tako bilo s filmom “Ralje” koji je koliko toliko izgledao realno, ali najnoviji film o morskim psima izgleda u najmanju ruku – nerealno!

Foto: IMDb

The Meg 2” je nastavak filma “Meg” iz 2018. godine, ali ovaj put radi se o nabrijanijem filmu s još boljim scenama uz koje ćete poželjeti više ne kročiti u more. Upravo je izašao i prvi trailer u kojem vidimo kako Meg hladno pojede T-Rex, tako da nas sigurno čeka jedan scenski spektakl.

Ako vas ne privlače ogroman mutirani morski pas koji je u stanju pojesti dinosaura, onda imate i drugu stranu medalje koja bi vas mogla privući na gledanje.

Foto: IMDb

Što je Jason Statham bez majice?

Film je izravan nastavak svog prethodnika iz 2018. te vraća u akciju Jason Stathama kao Jonasa Taylora, profesionalnog podvodnog spasitelja i lovca na morske pse.

Foto: IMDb

Ovaj put mega morski psi love u čoporima, bore se s golemim lignjama i cijela je plaža ugrožena. Sa svim znanjem koje je stekao u prvom nastavku i borbi s Megovima, Statham je još bolje pripremljen i spreman za još jednu ultra avanturu.

Foto: IMDb

Za razliku od prvog, drugi nastavak režirat će Ben Wheatley koji je iskustvo stjecao u sferi horor filmova, te bi u kombinaciji s njegovim nadrealnim stilskim izričajem “The Meg 2” trebao biti 2 stepenice iznad svega što smo vidjeli u prvom nastavku.

Film stiže u kino dvorane 4. kolovoza i nadamo se da ste spremni za uživanje i brčkanje u plićaku.