FOTO by Netflix

Film

The Marked Heart – idući tjedan gledamo 2. sezonu

admin 12. travnja 2023.

Pogledajte trailer za 2. sezonu ovog napetog Netflixovog erotskog trilera

Druga sezona serije “The Marked Heart” najavljena je za 19. travanj i uskoro ćemo uživati u dugoočekivanim nastavcima.

Nakon što je otkrio da je njegova žena, Camila, lažirala svoju smrt kako bi nestala iz njegova života, Zacarías Cienfuegos smišlja plan da je vrati i osveti se Simónu te pokazuje da ne postoji druga opcija nego postati ubojica zbog ljubavi.

druga sezona serije The Marked Heart
Foto: Netflix

Prva sezona kolumbijske serije objavljena u travnju prošle godine prati priču Camile Duarte, Zacaríasa Cienfuegosa i Simóna Duquea, a u drugoj sezoni nastavit će povećavati vaše otkucaje srca.

druga sezona serije The Marked Heart
Foto: Netflix

Izvorno nazvana Pálpito, prva sezona prati Simóna koji uranja u opasan svijet trgovine organima nakon što su mu isti ubili ženu. Simónova žena je ubijena kako bi joj se izvadilo srce i presadilo u Camilu, ženu bogataša.

Simon ulazi u smrtonosni svijet trgovine organima u potrazi za osvetom. U očajničkoj potrazi zaljubit će se u Camilu, ženu koja je preživjela zahvaljujući srcu njegove ubijene žene. Vrhunac dolazi kada oboje otkriju istinu.

druga sezona serije The Marked Heart
Foto: Netflix

S Anom Lucíom Domínguez, Michelom Brownom i Sebastiánom Martinezom u glavnim ulogama, prva sezona serije bila je broj 1 među 10 najboljih Netflix TV naslova koji nisu na engleskom jeziku.

Ova kombinacija trilera i drame dolazi od venezuelanskog pisca Leonarda Padróna, koji je, osim što je scenarist i izvršni producent serije “The Marked Heart”, prošle godine potpisao ekskluzivni trogodišnji kreativni ugovor s Netflixom za razvoj novih serija i filmova.

druga sezona serije The Marked Heart
Foto: Netflix

Službeni sinopsis za drugu sezonu glasi: “Nakon što je lažirala svoju smrt i pobjegla iz zemlje, Camila je žrtva prevare i vraća se u kaos koji je ostavila iza sebe, a koji je sada povećan na nesagledive razine”.

Idući tjedan se spremite za dolazak nove sezone koja će, nadamo se, opravdati očekivanja.