FOTO by Instagram @theloftcroatia

Zabava

The Loft – magično mjesto romantike, slavlja i uspomena

Mia Vodopija 14. listopada 2021.

Ovaj velik i moderno dizajniran prostor pamtit ćete dugo

Skoro sve djevojčice sanjaju i maštaju o svom danu vjenčanja. Jedna bi dugačku bijelu haljinu, druga bi ogromnu krinolinu, a treća bi možda čak i moderno odijelo ili kombinezon.

U svakom slučaju, vjenčanje je ženama na pameti od malena i veselimo se razmišljanju o bajkovitoj lokaciji, dekoru, hrani, gostima…

Lokacija je bitna stavka vjenčanja, a za ovu koju vam danas donosimo, sigurno ste do sada čuli! Na zapadnoj vizuri grada nalazi se The Loft, čarobni i moderni prostor s velikom terasom s koje pogled puca na zelene proplanke prekrivene šumom.

Na svojoj službenoj stranici kažu da su isprobali sve trikove kako bi došli do savršene kombinacije za svadbeni prostor i dan kojim mladenci započinju ostatak zajedničkog života. Nesavršeno savršena kombinacija moderne svadbene dvorane s daškom industrial stila tvori prostor koji istovremeno odiše opuštenošću i glamurom.

Cijela je dvorana pomno uređena u industrijskom stilu, koji je i karakterističan za loftove New Yorka. Betonski zidovi u kombinaciji s ciglom, Chesterfield kauči za odmor i industrijska rasvjeta kao styling stvorit će bajkovit ugođaj za vaš najvažniji dan.

Dvorana je isprepletena zelenilom i žaruljicama, a u produžetku se nalazi prostrana zelena Loft terasa idealna za dobrodošlicu i sam obred vjenčanja. Nerafinirane strukture s elegantnim, suvremenim dizajnom čine insta-worthy prostor koji je idealan za stvaranje uspomena.

The Loft ekipa poziva mladence da na svoj veliki dan budu opušteni i da uživaju u atmosferi, ljubavi te dragim ljudima s kojima su okruženi! Svadbena dvorana The Loft može zaprimiti 260 rasplesanih pari cipela.

Ako se vidite kao The Loft mladenci, za više informacija pogledajte njihovu službenu stranicu i Instagram.