FOTO by Netflix

Film

The Lincoln Lawyer – završeno snimanje i čekamo nove epizode

admin 28. travnja 2023.

Dolazi nam 10 novih epizoda!

Serija “The Lincoln Lawyer” bila je jedna od velikih Netflixovih debija u 2022. i vrlo brzo je dobila zeleno svjetlo za snimanje druge sezone. Prva sezona serije krenula je s prikazivanjem 13. svibnja 2022. i došla je u pakiranju od deset epizoda.

Foto: Netflix

Druga sezona krenula je sa snimanjem, a prošlog mjeseca stigla je informacija da je snimanje završeno i da slijedi postprodukcija koja traje otprilike četiri do šest mjeseci.

Nova sezona bit će inspirirana četvrtom od šest ukupno napisanih novela, a u nastavku donosimo koja je radnja pisanog djela.

Foto: Netflix

Mickey Haller je zapao u teška vremena. Svoj posao proširuje na obranu od ovrhe samo da bi branio jednog od svojih klijenata optuženog za ubojstvo bankara. Mickey ubacuje svoj tim u pogon kako bi oslobodio Lisu Trammel, iako mu dokazi i njegove vlastite sumnje govore da je njegov klijent kriv. Ubrzo nakon što sazna da je žrtva imala i svoje poslove na crnom tržištu, Haller je također napadnut – i siguran je da je na pravom tragu. Unatoč opasnosti i neizvjesnosti, Haller postavlja najbolju obranu u svojoj karijeri na suđenju gdje posljednje iznenađenje dolazi nakon izricanja presude.”

Foto: Netflix

Ako sve bude prema planu seriju bismo mogli gledati krajem ljeta, najvjerojatnije u rujnu. Serija će se sastojati od deset epizoda i vrlo je vjerojatno da ćemo prvo dobiti pakiranje od šest epizoda, a onda nakon nekog vremena i posljednjih četiri.

Kako god, isplati se čekati jer se radi o seriji koja je na vrhu popisa svih vjernih Netflix pratitelja.