FOTO by Netflix

Film

The Lincoln Lawyer – kreće snimanje 2. sezone!

admin 10. listopada 2022.

Povratak Mickeya Hallera i crne limuzine...

Prva sezona serije “The Lincoln Lawyer” izašla je početkom ove godine i imala odličan uspjeh. Dosta dugo držala je poziciju na top 10 Netflix ljestvici, a sada dolazi najava da 2. sezona uskoro kreće sa snimanjem.

The Lincoln Lawyer – druga sezona

U lipnju je Netflix na svojim društvenim mrežama objavio status – “vraćamo se u sunčani Los Angeles” – te time potvrdio dolazak druge sezone.

Uz najavu 2. sezone stigla je i vijest da će se Dailyn Rodriguez, poznata po seriji “Queen of the South“, pridružiti u drugoj sezoni. Druga sezona će se sastojati od 10 novih epizoda i nadamo se da će sve biti objavljene u isto vrijeme, te da ih nećemo dobivati na kapaljku.

Druga sezona the Lincoln Lawyer
The Lincoln Lawyer – druga sezona

Manuel Garcia-Rulfo vraća se kako bi reprizirao svoju ulogu Mickeya Hallera. Vraćaju se i Neve Campbell (Maggie McPherson), Becki Newton (Lorna), Jazz Raycole (Izzy) i Angus Sampson (Cisco).

The Lincoln Lawyer – druga sezona

Morat ćemo biti strpljivi

Za sada je potvrđeno da početak snimanja i produkcije kreće 31. listopada na lokacijama Los Angelesa. Snimanje će trajati oko šest mjeseci i planirano je da bude gotovo do početka travnja. Snimanje druge sezone trajat će duže nego prethodna jer unutar produkcije dolaze blagdani i Dan zahvalnosti što znači da gledanje serije možemo planirati u kasno ljeto ili ranu jesen 2023. godine.

Druga sezona bit će inspirirana četvrtom od šest ukupno napisanih novela, a u nastavku donosimo koja je radnja pisanog djela.

Druga sezona The Lincoln Lawyer
The Lincoln Lawyer – druga sezona

“Mickey Haller je zapao u teška vremena. Svoj posao proširuje na obranu od ovrhe samo da bi branio jednog od svojih klijenata optuženog za ubojstvo bankara. Mickey ubacuje svoj tim u pogon kako bi oslobodio Lisu Trammel, iako mu dokazi i njegove vlastite sumnje govore da je njegov klijent kriv. Ubrzo nakon što sazna da je žrtva imala i svoje poslove na crnom tržištu, Haller je također napadnut – i siguran je da je na pravom tragu. Unatoč opasnosti i neizvjesnosti, Haller postavlja najbolju obranu u svojoj karijeri na suđenju gdje posljednje iznenađenje dolazi nakon izricanja presude.”

Uskoro donosimo i više informacija za ovu omiljenu odvjetničku Netflix seriju.