FOTO by IMDb

Film

The Handmaid’s Tale: vrlo brzo gledamo 5. sezonu

admin 14. lipnja 2022.

Vjerujemo da nas čeka jedna turbulentna sezona!

Peta sezona serije The Handmaid’s Tale upravo je dobila datum izlaska – i nemamo predugo čekati. Nakon što smo prošle godine pogledali “eksplozivan” četvrti dio, danas je na Instagramu osvanula fotografija koja najavljuje petu sezonu.

The Handmaid’s Tale 5 sezona

Instagram objava sadrži dvije fotografije, June (Elisabeth Moss), i Serene Waterford (Yvonne Strahovski) za koju se, zbog kompletnog crnog outfita, da naslutiti da je na sprovodu.

Uz objavu je napisana i ključna informacija – “5. sezona stiže 14. rujna”

Obožavatelji serije znaju da je četvrta sezona završila tako što su Sereninog muža brutalno ubili June i druge sluškinje koje su pobjegle od Gileada.

Posljednja scena prikazala je kako Luke pronalazi June krvavu te pada na pod shvativši što se dogodilo.

The Handmaid’s Tale 5 sezona

Elisabeth Moss nedavno je opisala petu sezonu kao “divlju vožnju” na koju smo i u prethodnim sezonama navikli, ali nešto izraženiju’.

Službeni sinopsis za petu sezonu kaže: “June se suočava s posljedicama zbog ubojstva dok se istovremeno bori da redefinira svoj identitet i svrhu. Udovica Serena pokušava se osnažiti u Torontu dok se Gileadov utjecaj širi u Kanadu. June, Luke i Moira bore se s Gileadom nastavljajući svoju misiju spasiti i ponovno se ujediniti s Hannom.”

The Handmaid's Tale 5 sezona
The Handmaid’s Tale 5 sezona

Vjerujemo da nas čeka jedna turbulentna sezona!