FOTO by IMDb

Film

„The Girls at the Back“ – emotivna serija o prijateljstvu na Netflix stiže sutra i moraš ju pogledati sa svojom BESTie!

Daria Lovrić 22. rujna 2022.

U znak podrške najboljoj prijateljici oboljeloj od raka frendice obrijale glavu i krenule na putovanje...

Iako neki ne vole jesen, ona ima svoje čari i ponekad zaista uživamo u jesenskim danima, posebice onim kišnim. Topli napitak, cozy dekica, najbolja frendica i HIT naslovi s Netflix platforme su sve što nam je potrebno kako bi napunili baterije.

Dok strpljivo čekamo nove epizode serija u koje smo se zaljubili još prošle godine, proširili smo vidike i bacili se u potragu za novima u kojima ćemo uživati ove jeseni.

Nadolazeća Netflixova serija „The Girls At The Back“ odmah nas je zaintrigirala čim smo pročitali o čemu se radi. Riječ je o dirljivoj komediji koja prati pet prijateljica iz školskih dana i njihov odlazak na godišnji odmor.

The Girls At The Back 1
The Girls At The Back

Seriju u Netflix produkciji režirao je Steve Rahaman, a na najgledaniju platformu trebala bi doći sutra, 23.9.

Radnja serije „The Girls At The Back“

Ova španjolska serija govori o grupi od pet 30-godišnjakinja koje prije prijateljičine kemoterapije odlaze na prekrasno putovanje. Jednoj od njih upravo je dijagnosticiran rak i ispred nje je teška borba.

Neposredno prije puta, sve djevojke briju glavu u znak podrške svojoj prijateljici. Noseći se s prijateljičinim rakom i problemima iz osobnog života, odlučuju da tome neće razgovarati tijekom putovanja.

Priča o prijateljstvu, uzbudljivom putovanju i suočavanju s vlastitim problemima, čini se kao zanimljiva serija vrijedna naše pažnje.

U glavnim ulogama gledat ćemo Mariu Rodriguez Soto, Marionu Teres, Monicu Miranda, Melinu Matthews i Macarenu García, a prva sezona sastojat će se od 6 epizoda. Taman ju ti i tvoja BESTie stignete pogledati u jednoj večeri!

U nastavku pogledajte službeni trailer serije „The Girls At The Back“: