FOTO by IMDb

Film

The First Omen – godina kreće odličnim horor filmovima

admin 04. siječnja 2024.

Pogledajte trailer za nastavak franšize horor filmova koja je krenula 1976. godine

20th Century Studios upravo je objavio prvi jezivi trailer za naslov “The First Omen“, nadnaravni horor film koji služi kao prequel horor klasika iz 1976. – “The Omen”.

Ovaj film u kina stiže ovog travnja, a radnja prati mladu Amerikanku koja dolazi u Rim kako bi započela svoj život služenja crkvi. Međutim, kada stigne na lokaciju, nailazi na tamu koja je toliko moćna da joj uzdrma vjeru te ju vodi prema zlokobnoj zavjeri.

The First Omen trailer
Foto: IMDb

Ljubitelji ove horor franšize znaju da je u originalnom Omenu redatelja Richarda Donnera glumio Gregoryja Pecka gdje je utjelovio američkog veleposlanika koji svoje mrtvorođeno dijete zamjenjuje novorođenim siročetom i to po nalogu glavnog svećenika.

The First Omen
Foto: IMDb

Radnja će pokazati da je posvojeni klinac Damien zapravo Antikrist. Iako u ovom prequelu nećemo vidjeti Damiena sigurni smo da se sprema nešto jezivo, a glavni argument je upravo izbačeni trailer za film.

Originalni Omen prethodno je iznjedrio 3 nastavka, remake iz 2006. godine, neuspjeli TV pilot i jednu sezonu serije Damien.

The First Omen
Foto: IMDb

Film The First Omen u kina stiže 5. travnja u Cinestar Cinemas kinima.