FOTO by IMDb

Film

The Fame Game – novi napeti Netflix triler o nestanku poznate glumice!

Viktoria Šafranić 01. ožujka 2022.

Donosi pravu sliku ljudi koji rade u showbiz industriji i svega što ide s time: moć, ego i prestiž!

„Globalna indijska superzvijezda, supruga i mama iznenada nestaje bez traga. Dok policija i voljeni traže odgovore zbog njezinog nestanka, njezina savršeno izrađena fasada biva uklonjena, otkrivajući skrivene istine i bolne laži u životu legendarne glumice.“

Kada jedna bollywoodska zvijezda nestane, tajne koje su skrivali članovi obitelji odjednom isplivaju.

“The Fame Game” vrti se oko života filmske zvijezde, Anamike Anand. Iako se, površno, njezin život činio savršenim, stvarnost je bila daleko od toga. Serija ima više otkrića koja se nižu jedno za drugim, od Anamikinog djetinjstva do identiteta njenog sina. Na trenutke malo rastegnuta, “The Fame Game” vas uspijeva zadržati da pogađate istinu do samog kraja. Obitelj je bila puna tajni, a nedostatak ikakvog zahtjeva za otkupninom činio je slučaj još kompliciranijim.

Tko je bila Anamika Anand?

Anamika Anand je u svojim intervjuima uvijek tvrdila da joj je život bio nevjerojatno nezanimljiv jer je bila poput svake druge majke, kćeri ili supruge. Obitelj joj je bila savršena, a ona sretna u svom osobnom prostoru. Istina je otkrivena kada je Anamika nestala, a policija je počela istraživati ​​slučaj. Sa svakim pronađenim djelićem slagalice svjedočimo njezinu korijenu iz prošlosti.

Kada je Anamika nestala ujutro nakon povratka kući s dodjele nagrada, počela je igra okrivljavanja. Obitelj je pokušavala prikriti istinu kako bi zadržala svoj imidž pred svijetom. Kako je policijski inspektor Shobha počeo istraživati ​​slučaj, izbio je skandal s pranjem novca. Nikhil, koji je bio producent njezina novog filma, otplaćivao je svoje dugove iz budžeta filma. S novim kutom i sumnjom, slučaj je počeo biti sve zanimljiviji.

Anamikin brak bio je osuđen na propast. Bio je to dogovoreni brak od strane njezine majke, kako bi Anamiku držala pod kontrolom nakon što je započela romantičnu vezu sa svojim kolegom Manishom Khannom.

Anamikin suprug, Nikhil More, bio je nećak njezine majke. Anamika ga je uvijek smatrala bratom, prije nego što se prisilno udala za njega. Anamikina majka je bila ta koja je donosila svaku odluku umjesto nje. Od djetinjstva ju je majka natjerala na glumu i slavni posao. Odnos je postao nategnut nakon što je Anamika saznala da su njen muž i majka potrošili sav njezin teško zarađeni novac do te mjere da su morali staviti pod hipoteku na kuću.

Povjerila je svojoj obitelji financije, ali ju je njihov propust naljutio. Najveća tragedija Anamikinog života bila je to što nije mogla vjerovati ljudima oko sebe, čak ni svojoj obitelji. Svi oko nje su se urotili da je zavaraju ili iznude novac, a ona je uvijek potajno htjela nestati u zraku.

“The Fame Game” je na IMDb-u ocijenjen sa 7.2, a ako vas još uvijek nismo dovoljno zaintrigirali, predlažemo da pogledate trailer: