FOTO by Apple TV+

Film

‘The Crowded Room’ – dolazi nova serija s Tom Hollandom

admin 12. svibnja 2023.

Izgled u novoj seriji podsjeća na "somebody that i use to know"

Upravo je objavljen prvi trailer za “The Crowded Room” – seriju psiholoških trilera u kojima glume Tom Holland, Amanda Seyfried i Emmy Rossum.

Utemeljenu na zločinima Billyja Milligana, seriju je kreirao Akiva Goldsman, a inspirirana je nefikcijskim romanom Daniela Keyesa iz 1981., “The Minds of Billy Milligan“.

Foto: Apple TV+

Radnja je smještena na vrući asfalt Manhattana u ljeto 1979. godine i prati uhićenje Dannyja Sullivana zbog njegove umiješanosti u pucnjavu u Rockefeller Centru.

Danny radi s istražiteljicom Ryom Goodwin koja ga navodi da se prisjeti prošlosti koja ga je nagnala da počini svoje zločine.

Foto: Apple TV+

Lik Toma Hollanda temelji se na Billy Milliganu koji je 1979. godine uhićen zbog silovanja triju žena u kampusu države Ohio. Glumac je izjavio da se toliko uživio u lik da mu je, nakon devet mjeseci snimanja, bilo teško vratiti se u realnost.

Foto: Apple TV+

“Vidio sam sebe u njemu, ali kao dio svog privatnog života. Sjećam se da sam jednom prigodom krenuo obrijati glavu jer se moram riješiti ovog lika, ali kako je snimanje još uvijek trajalo bio sam prisiljen ostaviti ju.Ovo je bilo drugačije od svega što sam do sada okusio” – izjavio je Tom za Entertainment Weekly magazin.

Foto: Apple TV+

U seriji, koja se sastoji od 10 jednosatnih epizoda, također glume Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Laila Robins, Christopher Abbott i Henry Eikenberry. Premijera prve tri epizode zakazana je za 9. lipnja na Apple TV+, dok će se sljedeće epizode emitirati svaki tjedan.

Foto: Apple TV+

Pogledajte i upravo izašli trailer i recite da vas Tom Holland ne podsjeća ne “nekoga koga smo jednom davno poznavali“.