FOTO by IMDb

Film

The Conjuring 3 – izašao trailer horor filma kojeg smo dugo čekali!

admin 23. travnja 2021.

Novi zastrašujući slučaj za bračni par Warren

Napokon smo dočekali prvi trailer za film “The Conjuring 3” koji izlazi u lipnju i prema prvim scenama možemo zaključiti da se čekanje isplatilo.

Film “The Conjuring: The Devil Made Me Do It” otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubojstvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istražitelje paranormalnih pojava u stvarnom životu. Eda i Lorraine Warren pokreću jedan od najsenzacionalnijih slučaja iz njihovih dosjea te započinju borbu za dušu dječaka.

Avantura u trećem nastavku odvodi ih dalje od svega što su do sada vidjeli, a prvi put ćemo vidjeti i slučaj u kojem je “opsjednutost demonom” bila prikazana kao način obrane osumnjičenika u SAD-u.

Glumac Patrick WIlson izjavio je da svi horor fanovi mogu očekivati i više no što se nadaju. Također je istaknuo da ovog puta neće biti samo priča o nevidljivim bićima, ukletim kućama i obiteljima.

Film sadrži dio iz stvarnog slučaja ubojstva u kojem je sudjelovao Arne Johnson, prva osoba u pravnoj povijesti koja je tvrdila da je demonsko posjedovanje motiv za ubojstvo.

Nadamo se da će nastavak biti jednako uzbudljiv kao i njegovi prethodnici i da nas očekuje prava ljetna horor poslastica.