FOTO by Heron Production

Iće & piće

The Chameleon Glitter gin – prvi hrvatski gin sa šljokicama koji mijenja boju!

PR 15. prosinca 2021.

Novo blagdansko ruho omiljenog gina sa srebrnim i zlatnim glitterom!

Gin koji mijenja boju osvojio je mnoga nepca, a sad dolazi u posebnoj blagdanskoj verziji! Samoborska Pine Craft distilerija prva je u Hrvatskoj napravila ograničenu seriju The Chameleon Gina koji mijenja boju i svjetluca predivnim šljokicama, a za vas je pripremila i blagdanski koktel. 

Foto: Heron Production

Gin baš kakav nam ovih blagdana treba!

Tražite li ovih dana vrhunski poklon za ljubitelje dobre kapljice ili organizirate druženje sa najdražima, The Chameleon glitter gin upotpuniti će veselu atmosferu i blagdanski duh. Ovaj premium craft gin koji mijenja boju iz indigo plave u predivnu ružičastu boju stigao je krajem ljeta u novoj elegantnoj boci, a sad nas je iznenadio i novim blagdanskim izdanjem!

Ljubitelje gina oduševit će dvije boje šljokica koje će svjetlucati u njihovim čašama, pa mogu odabrati između jedinstvenog zlatnog i srebrnog glitter editiona The Chameleon gina!

Foto: Heron Production

Osim vrhunske boce, efektnih šljokica i promjene boje, note The Chameleon gina garantiraju savršeno iskustvo ispijanja gin-tonika; borovice (klekove bobe), korijander, štapići cimeta, đumbira, klinčića i sušenih narančinih korica sljubljuju se u njemu, a ružine latice prevladavaju svojom neodoljivom aromom.

Ova kombinacija okusa očarava ljubitelje gina skoro pune 3 godine, a šljokice su još samo jedan razlog više da uživate u njemu!

Samoborska Pine Craft Distilerija najavila je i novu poslovnu suradnju – blagdansku ediciju glitter gina ćete, osim na njihovom  Facebooku i Instagramu, uskoro moći naručiti i putem Tipsy.hr, webshopa za cugu i party klopu.

Ovaj hrvatski startup dostavlja sve naručeno u maksimalno 150 minuta u Zagrebu, a na području Hrvatske u roku samo par radnih dana, stoga novi The Chameleon glitter gin možete uskoro imati u svojim rukama! No, savjetujemo da ne razmišljate dugo, jer zalihe su ograničene i mogle bi brzo ponestati.

Foto: Heron Production

Odaberite zlatne ili srebrne šljokice, proslavite najljepši period 2021. godine i dočekajte 2022. godinu sa stilom, a ovim finim koktelom oduševite ekipu oko sebe. 

Šljokanac u ponoć

Sastojci:

– 1 štamprlek The Chameleon glitter gina
– ½ štamprleka soka od limuna
– ½ štamprleka šećernog sirupa
– 3 štamprleka pjenušca
– led

*štamprlek je mjerica 0,3 dcl

Priprema:

Šećerni sirup napravite tako da lagano zagrijete i otopite šećer u malo vode dok ne postane sirup.

U cocktail shaker dodajte The Chameleon glitter gin, malo limunovog soka, sirup i led.

Miksajte dok se dovoljno ne rashladi. Ulijte u čašu za šampanjac i dodajte pjenušavo vino. 

Cheers!