FOTO by Tezenis

Moda

Tezenis with Love! Upravo je lansirana Valentinovo kolekcija koja pršti seksepilom!

Antonija Andabak 07. veljače 2021.

Crvena srca na crnoj podlozi uvijek su dobra ideja!

Okej, priznajemo…malo bombardiramo novostima na temu Dana zaljubljenih i iako mnogi okreću očima na samu pomisao na taj sladunjavi dan koji mnogima baš ništa ne znači, ipak ne mogu okrenuti glavu kada je riječ o stvarčicama poput senzualnog donjeg rublja kojeg možemo nositi – bilo Valentinovo ili ne!

Nekoliko nas dana dijeli od dana kada parovi jedan drugom žele taj dan učiniti posebno romantičnim, a s obzirom na to da nemamo puno opcija poput izvođenja na večeru ili kino, više-manje smo osuđeni na to da kućni ugođaj učinimo što reprezentativnijim.

Tu nastupate Vi uz pomoć Tezenis nove Valentinovo kolekcije iz koje smo izdvojili kompletiće sa srcima i one u klasičnoj crnoj boji.

Kolekcija koja će oduševiti ljubiteljice sexy donjeg rublja koje svojim istančanim ukusom ne razmišljaju previše o tome hoće li kupiti već znaju da ove novitete – moraju imati!

Kolekcija nazvana “Love is in the air” prožeta je prozirnim crnim materijalom te apliciranim crvenim srcima s jedne strane i cvjetovima s druge strane s dodatkom provokativnih izreza koji će vaša leđa učiniti iznimno zamamnima.

Ne samo da će vaša leđa doći do izražaja već će lagani nabrani til na grudnjaku vaš dekolte učiniti izazovnim.

Upravo je seksepilnost karta na koju Tezenis igra ove godine, a vi još stignete otići u trgovine ili online naručiti željene komade koje možete pomnije pogledati u našoj galeriji!