FOTO by Tezenis

Moda

Tezenis pidžame – 8 modela za sve božićne entuzijaste!

Viktoria Mikulić 20. studenoga 2023.

Ako je i vaše raspoloženje na vrhuncu svaki put kada pomislite na Božić, onda će ovi cozy primjerci biti vaši najdraži suputnici u blagdanskom razdoblju…

Još nas 10 dana dijeli do prosinca, najčarobnijeg mjeseca u godini. Temperature se polako, ali sigurno približavaju zimskom dobu, a naša volja za što češćim boravkom u četiri zida sada je na još višem nivou.

Ako već moramo raditi iz ureda, onda barem svaki slobodan trenutak pokušavamo provoditi u svom domu. Nema te topline i udobnosti poput one koju nam pruža naša oaza mira.

Preko tjedna si to ne možemo priuštiti, no zato vikendima možemo ostati u pidžami veći dio dana, ukoliko nemamo neke dodatne obveze. I čišćenje i kuhanje i glačanje  sve je nekako lakše uz božićnu glazbu i fluffy pidžamu. Tezenis, talijanski brend donjeg rublja jedan je on najpoznatijih po svojim pristupačnim cijenama i komadima odlične kvalitete.

Nerijetko se vraćamo u njihove poslovnice, bilo da smo u potrazi za grudnjacima, gaćicama, bodijima, najlonkama ili pidžamama. Upravo su lansirali blagdansku kolekciju, a mi smo izdvojili 8 božićnih pidžama koje je se rasprodati u trenu.

Mickey i Minnie Mouse ponovno su nezaobilazni cartoon likovi na ovim simpatičnim pidžamama, a tu su i još neki preslatki detalji poput mašnica, medvjedića, medenjaka, božićne lizalice, zvijezde, kao i neki simbolični blagdanski natpisi.

Koju god odabrali, na vama je samo da u prosincu nađete vrijeme za svoje užitke, bilo to gledanje Netflix serije, slušanje glazbe ili čitanje knjige, i da se pritom osjećate ugodno. Ove pidžame priuštit će vam taj osjećaj…

Sve modele možete pronaći na LINKU!