FOTO by Tezenis

Moda

Tezenis lansirao liniju božićnog donjeg rublja!

Antonija Andabak 23. studenoga 2020.

Gingerbread i Gnom print samo su mali dio ove simpatične, ujedno sexy kolekcije!

S kićenjem gradskih ulica i mirisom cimeta u kući, nesumnjivo ulazimo u blagdanski mood kojeg volimo boostat s velikom količinom crvene i tamno zelene nijanse te simpatičnih detalja poput klasičnih X-mas printeva i natpisa!

Upravo jedna kolekcija donjeg rublja u takvom duhu, ugledala je svjetlo dana prošli tjedan i, da-neizmjerno se veselimo jer je riječ o brendu Tezenis koji u pravo vrijeme nudi pregršt tematskih stvarčica po povoljnim cijenama!

Ovoga puta, iz nove smo kolekcije izdvojili samo mali dio rapsodije u crvenom i to samo iz jednog jedinog razloga – preslatkog printa koji će oduševiti ljubiteljice štosnih detalja na donjem rublju, a koje ujedno pikiraju na umjerenu dozu seksepila.

£6.00
£6.00
£6.00

Gaćice s printom Gingerbread para i božićnih patuljaka čine zabavan dio donjeg rublja, točnije gaćica čiji stražnji dio ukrašava čipkica za sexy look.

Ostatak kolekcije prožet je čipkom i sitnim sjajnim ukrasima poput cirkončića koji divno svjetlucaju na svjetlosti, a u spomenutoj Christmas kolekciji osim gaćica i grudnjaka, nalazi se i udoban crveni ogrtač te maske za spavanje.

£6.00
£6.00
£6.00

Uz full set tematskog donjeg rublja koji se u prvim taktovima lansiranja već nalazi na sniženju u sklopu “Black Friday” manije, možemo vam poželjeti sretan ulazak u Novu godinu koja, prema vjerovanju, ne prolazi bez barem jednog komada sexy rublja u crvenoj nijansi!