FOTO by Tezenis

Moda

Tezenis hulahopke sa srcima, leptirima, cvijećem od 50 do 75 kuna!

Viktoria Mikulić 10. listopada 2022.

Jedne za sebe, druge za svoju bestie...

Kada smo u potrazi za stylish najlonkama, samo na nekoliko mjesta možemo pronaći dovoljno impresivne hulahopke koje nas iz sezone u sezonu sve više osvajaju. Calzedonia i Tezenis naše su prve modne adrese u čije trgovine nerijetko zalazimo, osobito pred kraj godine kada tražimo finalan touch naših dnevnih i večernjih lookova – hulahopke s chic dezenima.

I jedni i drugi imaju štošta u ponudi, čak bismo ponekad prednost dali Calzedoniji zbog raznovrsnosti modela i printeva, no ako govorimo o cjenovnoj pristupačnosti, Tezenis je definitivno pobjednik.

Hulahopke iz Tezenisa krase očaravajući motivi i pristupačne cijene!

Noviteti koji su upravo pristigli na njihove police su ljupki u svakom pogledu. Čak i da vam potraju jednu sezonu, Tezenis najlonke vrijedi kupiti s obzirom na raspon cijena između 50 i 75 kuna. Mi smo izdvojili čak 13 modela među kojima se mogu pronaći oni s motivom srca, leptira, cvjetnog uzorka…

Već ih vidimo uz kaputić i bunde, balonere i motorističke jakne, tople džempere i kratke kožne hlače, uz midi suknje i vestice, uz haljine od pletiva, kao i uz visoke potpetice, robusne gležnjače, čizme iznad koljena i slično.

Tezenis hulahopke jednako dobro pristaju uz casual i svečaniji look, drugim riječima dobrodošle su u svim prilikama i rezervirane su za jesenske i zimske dane. Ako se ne možete odlučiti koje kupiti, povedite svoju najbolju prijateljiu u shopping kako bi vam pomogla oko odluke, a kao nagradu za trud, iznenadite je jednim matching primjerkom.