FOTO by Tezenis

Moda

Tezenis glitter srebrna kombinacija za ljetne festivale!

Viktoria Mikulić 05. lipnja 2023.

Za sve koji i ljeti vole pozamašnu dozu šljokica...

Uplovili smo u lipanj, mjesec u kojem počinje najopuštenije razdoblje i naše najdraže godišnje doba – ljeto. Svi koji žive u Zagrebu i do godišnjeg ih čeka još barem dva mjeseca, mogu se tješiti s brojnim događanjima na kojima će uživati u slobodnom vremenu, poput Baš Naš festivala, Food truck festivala, Dvorišta, kina na otvorenom na prekrasnoj Ljetnoj pozornici Tuškanac, Pop Up Summer Gardena i još mnogih drugih.

Pred nama je produženi vikend, a nadamo se i sunčano vrijeme, stoga je idealna prilika da okrenemo nekoliko dobro znanih brojeva i organiziramo s prijateljima izlazak u grad, na Bundek ili Jarun.

U Tezenisu smo pronašli jedan matching set koji bi vas mogao pratiti na festivalima. Možda ne još sada, ali sigurno u vrelim ljetnim večerima, ako ste dovoljno hrabri da ga odjenete. Ovi primjerci već su rasprodani online, no možda ih još uvijek stignete uloviti u trgovinama.

Sastoji se od srebrnog grudnjaka, odnosno topića koji ima i dvije trake ispod prsa, kao i suknje koja ima duboki prorez s jedne strane. Ako nas pitate, mi bismo radije svaki od dijelova nosili odvojeno, ili eventualno kompletan set dok smo na moru.

Ako i vi tražite glitter primjerak za ljetne dane i večeri, uputite se do Tezenisa i osigurajte svoj set na vrijeme.