FOTO by Instagram @tezenisofficial / Tezenis

Moda

Tezenis Disney kolekcija zbog koje jedva čekamo utonuti u zimski san

Krešimir Šustić 13. listopada 2020.

Cozy osjećaj uz najdražeg crtanog junaka

Duboko smo zakoračili u jesensku sezonu, a to se najbolje može vidjeti po kišnom vremenu koje je postalo dio naše svakodnevice.

Iako nam je uistinu teško izaći iz kreveta za vrijeme padalina i krenuti s dnevnim obavezama, veseli nas činjenica da su na police trgovina pristigli modni noviteti.

Tako ćemo moći birati proizvode iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka u kojima ćemo osvajati hladne gradske ulice istančanim modnim ukusom, ali i vlastite domove onim malo intimnijim komadima.

S obzirom na to da ćemo manje izlaziti, a više provoditi vrijeme u toplini naših domova, potrebno je da se opskrbimo cozy stvarčicama.

Prava prilika za to je nova kolekcija brenda Tezenis koja nam donosi sve one udobne predmete u kojima ćemo moći po cijele dane izležavati se i bingati serije na Netflixu.

Pidžame, čarape i donje rublje talijanske robne marke dolaze s motivima najpopularnijeg crtanog junaka na svijetu, Mickey Mousea, što ih čini posebno primamljivima.

Disney suradnja nam donosi šarmantne likove uz koje smo odrastali, te samim time stvarčice iz ponude čini atraktivnima i poželjnima.

Upečatljivi primjerci su dokaz da nikada nismo prestari za preslatkog mišića koji je postao neizostavna uloga u našim svakodnevnim modnim kombinacijama.

U nastavku donosimo galeriju s fotografijama naših favorita koje možete kupiti u najbližoj prodavaonici ili klikom na LINK.