FOTO by Terranova

Moda

Terranova niske tenisice sa srcima jednostavno moramo imati!

Antonija Andabak 07. veljače 2021.

Iako su lansirane uoči Valentinova, ove bi tenisice mogle nositi i buduće mladenke na svom vjenčanju!

Jednostavno, nepretenciozno, opet preslatko. Tri su epiteta koja krase Terranova tenisice koje su lansirane tek prije koji dan, a postigle su vrhunsku zainteresiranost pripadnica ljepšeg spola upravo zbog dizajna koji mami na kupovinu čak i onu skupinu koja inače ne preferira tematsku obuću.

Ovoga puta, Terranova je ugodno iznenadila tenisicama sa sitnim printom srca!

Terranova tenisice izrađene su od platna , niskog su modela i kao takve ih se preporučuje nositi za vrijeme toplog i suhog vremena, no pošto su one tako slatke u svom izdanju, svojih će pet minuta imati i prije idealnih uvjeta za pokazivanje.

Niske se tenisice nose uz jeans hlače uskog i crop-kroja, ali i skater haljinice te one maxi kroja.

Bez obzira na to što su ove tenisice lansirane u vrijeme Dana zaljubljenih, mi ih vidimo i kao savršenu obuću za Vaš dan vjenčanja kada slijedi presvlačenje iz cipela s visokom potpeticom u nešto udobno, upečatljivo i prigodno!

Cijena ovih tenisica iznosi povoljnih 110 kuna i možete ih kupiti u najbližoj Vam Terranova trgovini s obzirom na to da su na web stranici prodane u rekordnom roku!

Bijele niske tenisice sa srcima vrijedne su kupovine bez obzira na dan u godini, jer modnim komadima ljubav možemo širiti bilo Valentinovo ili ne!