FOTO by Instagram

Ljepota

Tequila Sunrise – primamljiva ljetna boja koju se isplati probati

admin 18. svibnja 2020.

Volimo ljeto, sunce, koktele i žive boje

Sve se polagano vraća u normalu i imamo osjećaj da je vrijeme da nadoknadimo sve izgubljeno.

Dupli odlazak u shopping, duplo duže kavice s prijateljicama i duplo duža večernja druženja samo su neke od aktivnosti koje ćemo nadoknađivati, ali dupli odlazak kod frizera neće biti potreban jer smo pronašli nijansu koju ćete imati kompletno ljeto.

Tequila Sunrise neodoljiva je kombinacija nekoliko vibrantnih boja od kojih najviše dominiraju standardne boje ovog koktela – narančasta i žuta. Na vama i vašem frizeru je da odlučite da li ćete i u kojoj mjeri koristiti neke druge boje poput pink ili crvene.

I baš poput pića koje se poslužuje nepromiješano, Tequila Sunrise kao boja za kosu dolazi u ombre varijanti kombinirajući one iste prekrasne tonove koje vidimo prilikom zalaska sunca.

Osim ako niste profesionalac naš je prijedlog da ne eksperimentirate samostalno, već se posavjetujete s vašim frizerom i prepustite se u njihove ruke.

Iako je ovo savršena boja za one koje trenutno imaju toplije i svjetlije tonove, nema razloga da se i one tamnokose ne upuste u ovu kombinaciju. Iako će zbog posvjetljivanja kose ovaj postupak za vas biti nešto duži, krajnji rezultat vrijedan je strpljenja.

Pronašli smo nekoliko primjera koji bi vas mogli inspirirati ako ste u procesu odabira svoje nove ljetne nijanse.