FOTO by Next

Dekor

Tepisi za kupaonu – 10 modela koji pršte razigranošću!

Viktoria Mikulić 05. srpnja 2024.

Pronašli smo kupaonske prostirke koje su spoj estetike i funkcionalnosti.

Jeste li u posljednje vrijeme bacili pogled na svoju kupaonsku prostirku?

Vjerojatno je došlo vrijeme za prijeko potrebnu nadogradnju u vidu stila i funkcionalnosti.

Kao i većinu drugih stvari u kući ili stanu, tepihe u kupaoni potrebno je povremeno zamijeniti. Kada je riječ o osnovnim kućanskim potrepštinama koje mogu biti i dekor i poboljšati iskustvo boravka u prostoru, prostirka u kupaoni jedan je od ključnih proizvoda, iako ga često tretiramo kao sporednu stvar.

Ovaj mini tepih trebao bi biti jednako funkcionalan koliko i impresivan, pa se nemojte bojati suditi o njemu prema naslovnici – moći ćete prilično brzo zaključiti je li to nešto što biste htjeli vidjeti ili na isto stati odmah nakon tuširanja.

Iako je prostirka primarno namijenjena za sprječavanje klizanja u kupaonici, također je morate dodirivati ​​i gledati, stoga je važno da bude privlačna oku.

Budući da smo uplovili u ljetne dane, odlučili smo pronaći prostirke koje će svojim dizajnom svakome izmamiti osmijeh na licu.

Ujutro, dok ste još pospani, ove će vam prostirke poželjeti dobar dan svojim bojama i šarmantnim printevima. Čak i ako je godišnji odmor još daleko, uz ove nijanse činit će se zaista bliže…

U Nextu smo pronašli 10 modela koji su rezervirani za sve ljubiteljice vibrantnih nijansi, kao i pastelnih tonova, cvjetnog i voćnog uzorka. Najviše su nas se dojmili tepisi s motivom tratinčice i breskve.

Oni dolaze u različitim oblicima, od kockastog, okruglog do pravokutnog tepiha, ovisno o vašoj kvadraturi i željama. Sve modele možete pronaći na LINKU!