FOTO by Stradivarius

Moda

Temperature već uveliko divljaju i hitno su nam potrebne kratke traper hlačice

Daria Lovrić 16. svibnja 2022.

Pronađite svog favorita u prvim ljetnim kolekcijama

Iako smo još uvijek u svibnju, živa na termometru već pokazuje visokih 30 stupnjeva. Imamo osjećaj da nismo spremni za totalnu promjenu modnih komada, no budući da je temperatura porasla preko noći, vrijeme je da u svoju garderobu vratimo megapopularne kratke traper hlače.

Vjerojatno se većina nas ne može pohvaliti preplanulim tenom, ali to ni nije toliko važno – bitno je da našoj koži napokon dopustimo da diše i da nakon dugih hladnih mjeseci konačno isfuramo omiljene modne outfite.

Kratki jeans za dnevni look obožavamo kombinirati uz starke i simple T-shirt ili espadrille i cvjetne topove. U večernjem izdanju nosimo ih uz svečanije košulje i svilene topove u kombinaciji s blok sandalama ili sandalama na vezanje.

U omiljene high street dućane došlo je mnoštvo predivnih modela. Tako možete pronaći modele od ispranog jeansa, poderane primjerke, jeans u IT bojama pa sve do „vrućih“, baggy, mom ili dužih modela.

Kako bismo vam olakšali potragu, pretražili smo web shopove poznatih brendova i izdvojili 10 najljepših modela za početak sezone toplinskih udara, vrućih večeri i hladnih pića.

Preferirate li više traper u jarkim bojama, duže ili mini hlačice, uske ili široke krojeve, vjerujemo da ćete u našoj galeriji pronaći barem jedan model koji vam odgovara.