FOTO by Christian Cowan

Bizar

Teletubbies čizme – nema dalje…

admin 17. ožujka 2023.

Spremni za Dipsy kričavo zelene plišane čizme?

Pripremite ušteđevinu i skriveni “steš” iz čarapa jer upravo smo pronašli čizme za koje ćete dati i posljednju euro kovanicu.

Točnije morat ćete pripremiti oko 2500 takvih jer, prije no što se zaljubite u njih, bilo bi fer da vam kažemo da cijena iznosi 2500,00$.

Christian Cowan je dizajner koji je osnovao svoju istoimenu marku 2016. godine. Diplomiravši na “London College of Fashion” bivši student Central Saint Martinsa ostvario je suradnju s brojnim slavnim osobama prije nego što je uopće napustio školu, a među klijentima su bili Lady Gaga, Naomi Campbell i Beyoncé.

Reperica Cardi B nosila je outfit Christiana Cowana na naslovnici svog debitantskog albuma, Invasion of Privacy, objavljenog 2018.

Sada kada smo upoznali tvorca i cijenu vrijeme je da predstavimo i sam proizvod – plišane kričavozelene Teletubbies Dipsy čizme!

Prije no što bacimo drvlje i kamenje, treba stati i razmisliti. Mnoga umjetnička djela postanu prava umjetnička djela tek nakon nekog vremena.

Mona Lisa nije bila popularna sve do početka 19. stoljeća, pejzaži Vincenta van Gogha postali su poznati tek nakon njegove smrti pa ćemo tako pretpostaviti da će trebati neko vrijeme da se zelene Teletubbies čizme Christiana Cowana prepoznaju kao umjetnost.

Kao i vino, tako će i ove krasotice s vremenom sazrijevati i možete biti sigurni da će kroz neko vrijeme biti prava modna poslastica.