FOTO by Etsy

Dekor

Teglice za biljke koje su nas dobro nasmijale i uljepšale nam tjedan!

Viktoria Mikulić 18. veljače 2021.

Jer ostavljanje istih u originalnoj plastičnoj posudi zaslužuje jedno veliko NE!

Dakle, ponosni ste vlasnik (roditelj) biljke. Čestitamo! Zahvaljujući njima, uljepšavate svoj dom, osvježavate zrak i naprežete taj svoj njegujući mišić (da , zalijevanje biljaka je čin ljubavi). A budući da ste zvjezdani roditelj, vjerojatno već znate da je pronalaženje odgovarajuće posude za vašu fotosintetiziranu bebu jednako važno kao i redoviti raspored zalijevanja.

Zamislite to ovako: Teglica je u osnovi biljna odjeća. Želite da izgleda lijepo, a istovremeno pogoduje zdravom biljnom rastu (tj. Ima drenažnu rupu na dnu u slučaju prekomjernog zalijevanja i dovoljno je prostrana da vaše mladunče raste i širi svoje korijenje).

Danas zaista možemo pronaći pregršt različitih posuda i koju god boju zaželite, u vrtnim centrima pronaći ćete ono što priželjkujete. Ako ste ipak voljni otići korak dalje i volite popričati sa svojom biljkom nakon posla, onda dopustite da vam ona jednako vrati i izmami osmijeh na licu, ne samo svojim stasom već i ljupkim izdanjem u najslađoj teglici.

U potrazi za originalnim oblicima, na online platformi Etsy pronašli smo posude u obliku ženskog tijela. Iako bi u bilo kojoj drugom kontekstu ova rečenica zvučala vulgarno, u kombinaciji s biljkama, ove teglice zaista djeluju simpatično.

Ne samo da će nam nakon svakog radnog dana podići raspoloženje, već će i sve ukućane i goste dobro nasmijati.

Ako i vi razmišljate postati vlasnikom biljke ili svojoj postojećoj želite nadjenuti novo ruho, onda svakako zavirite na Etsy i potražite svog favorita.