FOTO by Amazon

Dekor

Teglica za sukulent u obliku razigranog Snoopyja šarmira na prvi pogled!

Daria Lovrić 03. svibnja 2023.

Presladak dodatak vašem radnom stolu ili domu!

Nije novost da su naši najdraži crtani junaci osim malih ekrana i knjiga preuzeli modni svijet i naše interijere. Osim Mickeyja Mousea, Harryja Pottera i Kralja lavova, jedan od najpopularnijih likova koji nas uveseljava od najranijeg djetinjstva je razigrani psić Snoopy.

Snoopy teglica sa sukulentom
Snoopy teglica sa sukulentom

Društvene mreže i kolekcije popularnih brendova vrve preslatkim motivima crtanih likova, međutim nas je ovog puta oduševila predivna dekoracija koju krasi razigrani psić.

Snoopy teglica svaki će sukulent učiniti još slađim!

Preslatki Snoopy dolazi nam iz legendarne postave likova Peanutsa, a veseli beagle sada služi kao mini teglica za sukulente.

Keramička teglica šarmantnog dizajna inspiriranog Snoopyjem dolazi u kombinaciji crne i bijele boje i sadrži umjetni sukulent koji izgleda baš poput prave prirodne biljke.

Ova preslatka teglica sa sukulentom odličan je način da dodate dašak zelenila u svoj dom ili ured kako biste uljepšali kutak u kojem ćete raditi ili se opuštati.

S obzirom na jednostavan dizajn i klasične bezvremenske boje – crnu i bijelu, ova će se šarmantna teglica uklopiti u svaki interijer.

Za sve koji silno žele Snoopy ukrasnu teglicu sa sukulentom koji ne zahtijeva brigu, njezina cijena iznosi $22.99, a pronaći je možete putem Amazona.