FOTO by Ted Baker

Moda

Ted Baker torbice – 10 božanstvenih modela iz nove kolekcije!

Viktoria Šafranić 06. travnja 2021.

Svaka od ovih ljepotica ima u sebi onaj wow efekt!

Svako godišnje doba mami nas na kupnju nove torbice, jer za svaku su sezonu predviđene određene boje, uzorci i detalji kojima jednostavno ne možemo odoljeti.

Poznati high street brendovi nam na tjednoj bazi donose nekolicinu modnih detalja koji se rasprodaju u trenu, prvenstveno zbog dizajna, a potom i pristupačnih cijena. Takve torbice možemo si priuštiti često, no ponekad se ipak želimo počastiti modelom kvalitetne izrade, koji će uz nas provesti dugi niz godina.

Ted Baker je jedan od takvih proizvođača koji nas osvajaju odjevnim predmetima i accessoriesom i koji su uvijek u trendu. Iako je riječ o nešto skupljim komadima, svjesni smo da njihovom kupnjom ne dobivamo samo običan artikl, već je riječ o statusnom simbolu.

Ovog puta, očarale su nas torbice iz proljetne linije, među kojima smo najviše zaluđeni s vibrantnim modelima u ružičastoj i zelenoj boji. Ove primjerke svatko će primijetiti prvenstveno zbog originalnog i skupocjenog izgleda, kao i prepoznatljivosti loga kultne robne marke.

Ove crossbody torbice pronaći će se na wish listi svih zaljubljenica u modu, jer izgledaju toliko sofisticirano da bez obzira kakav outfit uz njih odjenuli, osjećat ćete se poput prave dive.

Za sve koji su u potrazi za novom torbicom, Ted Baker je nezaobilazno odredište gdje ćete pronaći točno ono što ste i zamislili. Ako i vi uz sebe želite upečatljivu torbicu ovog proljeća i ljeta, onda svakako škicnite na njihov web shop.