FOTO by Ted Baker

Moda

Ted Baker platforme donose tropski štih na gradski asfalt!

Viktoria Šafranić 19. ožujka 2021.

U njima bismo se odmah uputile na safari...

Urbane, jedinstvene, upečatljive, tako bi se mogle opisati nove Ted Baker wedgesice koje neće proći nezamijećeno u nijednom trenutku. Neodoljiva kaki boja pomiješana sa zemljanim tonovima čini pravu senzaciju koja će se idealno uklopiti uz proljetno zelenilo.

Toliko profinjene zbog svoje elegantne mašne i potplata od jute, ove će kožne platforme donijeti tropski štih u naše odjevne kombinacije, i biti onaj najljepši modni dodatak koji naša stopala mogu priželjkivati.

Mi ih nekako najviše zamišljamo uz sve one streetstyle kombinacije poput military jakne i uskih klasičnih traperica, kako bi što više došle do izražaja.

Njihova cijena iznosi £99 što nije malo, ali smo svjesni neupitne kvalitete ovog britanskog brenda i znamo da ćemo njihovom kupnjom ostvariti vrijednost koja će naposljetku potrajati godinama.

Upravo ih njihov uzorak koji je već nekoliko sezona zaredom must-have, čini nezaobilaznim primjerkom za proljetne i ljetne dane.

One će zasigurno biti glavni detalj na svim vašim Instagram selfijima, neovisno o tome slikali ih uz raskošne zelene vrtove, more ili neku drugu očaravajuću pozadinu.

Nadamo se da će nas u travnju poslužiti vrijeme te da ćemo ovaj Ted Baker novitet nositi sve do kraja rujna. Mi smo ih na prvi pogled spojili s dnevnim lookom jer smatramo da će tijekom sunčanih dana biti najviše primijećene, no to ne znači da neće lijepo pristajati uz svečane prigode ili romantične večeri s boljom polovicom.

Za više detalja o istima, posjetite službenu stranicu poznatog brenda!