Kultura

TEATAR EXIT SLAVI 10. ROĐENDAN PREDSTAVE ”KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!”

Viktoria Šafranić 11. travnja 2017.

TEATAR EXIT ČASTI VAS ULAZNICAMA PO PROMOTIVNOJ CIJENI OD 45,00 kn!

Igraju: Amar Bukvić i Filip Juričić
Autorica projekta: Ivica Boban

Hit predstava Teatra EXIT Kako misliš mene nema?!, u režiji Ivice Boban, 20. travnja proslavit će svoju 10. godinu igranja. Od premijere, 20. travnja 2007. godine, glumci Amar Bukvić i Filip Juričić kroz niz likova iz naše svakodnevice oduševljavaju ne samo zagrebačku publiku već i onu diljem Hrvatske odigravši predstavu više od 350 puta te osvojivši za svoja glumačka ostvarenja niz nagrada.

Ravnopravne glumačke nagrade osvojili su 2007. na Danima satire i Međunarodnom festivalu komornog teatra Zlatni lav u Umagu te 2009. na festivalu Mostarska liska i Festivalu mladog glumca u Banja Luci, a Amar Bukvić 2007. za svoju ulogu dobio je Nagradu hrvatskog glumišta za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina.
Predstava je nastala iz ispitne produkcije iz glume i scenskog pokreta na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a u njoj, prema rječima redateljice, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo.

Teatar EXIT, za rođendansku izvedbu 20. travnja u 20h, publiku časti ulaznicama po promotivnoj cijeni od 45,00 kn. Ulaznice su dostupne na blagajni kazališta te na portalu Ulaznice.hr.