FOTO by TapApp Browser

Tech

TapApp – nova aplikacija uz koju shoppingirate i chatate s frendicama

admin 16. travnja 2020.

Najbolja shopping alternativa za vrijeme izolacije

Sunčan i lijep proljetni dan, vi ste nabacili svoj najbolji proljetni outfit i dogovorili kavicu s frendicom u omiljenom shopping centru. Nakon prve kavice na sunčanoj terasi krećete u obilazak i nakon pola sata u ruci vam se nalazi Zara vrećica s novom haljinom, Replay vrećica s novim sandalama i Mango vrećica s dvije nove torbe.

Ispunjeni onim poznatim super osjećajem nakon shoppinga uz drugu kavicu komentirate nove proljetne krpice i u glavi slažete moguće kombinirajuće outfite.

Realnost je okrutna i ovakve avanture možemo samo zamišljati i nadati se boljim vremenima.

Kako bi barem malo ublažili tugicu koja vlada zbog zatvorenih shopping centara na tržištu se pojavila TapApp – aplikacija koja neće zamijeniti doživljaj realnog shoppinga, ali će ga na virtualan način najviše približiti.

TapApp vam omogućuje da pregledavate svoje omiljene online trgovine i istovremeno birate i chatate sa svojom shopping asistenticom, aka – najboljom frendicom.

Ova aplikacija predstavlja kombinaciju internet pretraživača i WhatsAppa, i svaku krpicu koju pregledavate istovremeno komentirate s bilo kojim kontaktom iz svog imenika.

Skinite aplikaciju putem linka – https://tap.app i barem malo vratite onaj osjećaj zadovoljstva shoppinga s frendicom.