FOTO by Naf Naf

Modni dodaci

Tamnozelene torbice iz Naf Nafa tu su da istaknete elegantan look!

Antonija Andabak 03. listopada 2021.

Savršene i kao poklon frendici koja treba "još samo jednu" torbicu!

Nije lako pronaći torbicu koju ćete moći nositi i na posao i drugim dnevnim kombinacijama, kao i u svečanijim prilikama ali ako tražite upravo takve, ostanite i checkirajte što smo pronašli za vas!

Noviteti Naf Nafa obiluju toplim, jesenskim bojama, i upravo kada smo razmišljali kako prekrasno izgledaju torbice boje konjaka, za oko su nam zapele one tamnozelene nijanse, koje, po našoj procjeni, ostavljaju daleko elegantniji dojam.

Okrugla torbica – 224,00 kn

Ne samo da su praktične za svakodnevni život koji ne možete zamisliti bez novčanika, maskice, sredstva za dezinfekciju ruku, nešto make-upa, nego su odlične i za večernje izlaske, a imamo i dokaze koji potvrđuju koliko su svestrane i elegantne.

Četvrtasta torbica sa zlatnim detaljima – 224,00 kn

Torbice su raznolikih oblika, od onih manjih dimenzija do tzv. “bowling” oblika u koje ćete ipak staviti više stvari poput bočice za vodu, punjača za mobitel, maramice i ostale stvarčice. Torbice su izrađene od umjetne kože, a neke od njih su i lakirane s glatkom površinom, što im daje poseban šarm.

Bowling torba – 274,00 kn

Torbicu koju posebno želimo istaknuti jest zelena, četvrtasta s dodatkom mašne u kontrastnoj ružičastoj nijansi s točkicama. Naf Naf nikako ne propušta barem nekoliko torbica ukrasiti mašnom i to u svakoj lansiranoj kolekciji te tako istaknuti francuski stil jer budimo iskreni, malo se tko od nas sjeti ukrasiti torbu šalom ili elegantnom mašnom s uzorkom.

Torbica s polka dot mašnom – 224,00 kn

Ove torbice možete nositi s pletenim haljinama, sakoićima i gležnjačama, a često ih u zadnje vrijeme viđamo na Instagramu kao dio svakodnevnog looka! Ovaj accessories savršen je i poklon za nekoga tko je u najmanju ruku opsjednut torbicama i ima ih mali milijun. Predlažemo da ta osoba svojoj kolekciji doda i jednu iz lansirane linije Naf Nafa!

Pletena torba s ukrasnim remenom – 224,00 kn

Cijene su pristupačne te iznose oko 200-tinjak kuna.