FOTO by Instagram @blobargardenia / @brazilianbondbuilder / @studiofiodeouro

Ljepota

Tamnoplava kosa – ovoj zimskoj nijansi ne možemo odoljeti!

Mia Vodopija 26. studenoga 2021.

Vrijeme je da se naručimo kod frizerke...

Iako smo kalendarski još u jeseni, veselimo se i maštamo o zimi. Upravo u tom zadnjem i najhladnijem dobu vraćaju se boje radi kojih smo jedva čekali hladnije dane.

Tamnoplava boja zasigurno je jedna od njih. Osim što će donijeti transformaciju svakoj kosi ova boja idealno će se uklopiti u nadolazeće zimske dane.

Ovo je jedna od boja koja super izgleda na svim dužinama kose, bilo da nosite kratku pixie frizuru, da imate lob ili pak dugu kosu do grudi.

Nemojte se lako smesti – možda vam se na prvu čini kako ovako hladnu i tamnu nijansu plave mogu furati samo žene crne kose, ali brinete i plavuše se ne bi trebale plašiti ove nijanse. Ako ste spremne za pravu promjenu, ova drastična boja kose će vam dobro stajati!

U slučaju da ste dovoljno hrabre da se upustite u ovako nešto, moramo vas upozoriti (a vjerojatno i same znate) da održavanje ove nijanse zaista nije lako.

Potrebno je puno njege kako bi se boja očuvala od blijeđenja pa bi žene s manjkom vremena i volje zbilja trebale dva puta razmisliti isplati li im se ovakva promjena.

Udarna tamnoplava boja kose pristaje ženama svjetlije, ali i onima tamnije puti. Ova boja može ići na sve tipove kose, a iako možda zvuči suludo, ova boja može izgledati elegantno i sofisticirano u određenim prilikama.

Tamnoplava kosa uistinu je boja za one najhrabrije!