FOTO by Amazon

Zabava

Tamagotchi nove generacije u prodaji od 26. srpnja!

Krešimir Šustić 08. srpnja 2020.

Jedna od najpopularnijih igračka svih vremena vraća se na tržište u modernom izdanju!

Kada saznamo da se na tržište vraćaju igračke s kojima smo se igrali dok smo bili djeca, u nama se probudi unutarnje dijete i preplavi nas neopisiv osjećaj sreće.

Na trenutak se prisjetite svih onih dana u kojima nam je jedina briga na svijetu bila jesmo li nahranili i očistili svog elektroničnog kućnog ljubimca Tamagotchia.

Bio je popularan još u 90-ima i ranim 00-ima, a mali tehnološki svjetovi proždirali su nas satima jer smo pokušavali sve što je bilo u našoj moći kako bi digitalni ljubimac ostao živ.

Ali baš kad smo pomislili da je ova simpatična igračka postala povijest, platforma Amazon nas je iznenadila povratkom veličanstvenog, te najavila da će ga staviti u prodaju od 26. srpnja.

Dolazi u tirkiznoj i boji lavande, no bit će malo tehnološki napredniji od svojih prethodnika, što je i normalno s obzirom na to da živimo u doba interneta u kojem tehnologija napreduje brzinom munje.

I dalje ćemo ga moći hraniti, čistiti nakon njega i pomagati mu da uspostavi prijatelje, ali Tamagotchi nove generacije moći će nabaviti svog kućnog ljubimca za kojeg će se brinuti, kao i ići u kupovinu, pa čak i putovati.

Tema Wonder Garden dolazi s ekskluzivnim Landom, te dva ekskluzivna lika s novim početnim zaslonom, sobom, dodacima, predmetima, obrocima i grickalicama, a moći ćemo ga i povezati s aplikacijom.

Mogućnost povezivanja s Tamagotchi-jem svog prijatelja, odlazak na spojeve, kupnja poklona, zajedničko putovanje, pa čak i vjenčanje, u nama bude želju da se vratimo u djetinjstvo i cijele dane provodimo s virtualnim kućnim ljubimcem.