Take me home – svi originalni pokloni na jednom mjestu!

Viktoria Mikulić 15. rujna 2017.

Zagrebačka poklon galerija koja na najbolji mogući način prezentira hrvatske proizvode!

Poklon galerija Zagreb – Take me home, jedna od omiljenih Zagrebačkih poklon galerija smještena je u samom srcu Zagreba, točnije na adresi Tomićeva 4.

Otvorena je prije četiri godine s ciljem promocije domaćih dizajnera i njihovih proizvoda kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Osim što je lako uočljiva zbog nevjerojatne lokacije, čim pogledate izlog ove poklon galerije, poželjet ćete zastati na trenutak i diviti se očaravajućem interijeru.

Poklon galerija Zagreb

Kupci su im podjednako i turisti i sami Zagrepčani, koji tamo mogu pronaći originalne poklone za sve prigode, dob i ukuse. Ponuda je uistinu bogata budući da zastupaju više od 60 domaćih dizajnerskih brendova i mogu se pronaći razni proizvodi za dom, odjevni predmeti, modni dodaci, suveniri i slično.

Poklon galerija Zagreb

Prema preporukama kupaca, nalaze se pri samom vrhu liste Zagrebačkih shopping odredišta na Trip Advisoru, u tiskanom izdanju Lonely Planeta za Hrvatsku, različitim azijskim vodičima i brojnim drugim. Preporučuje ih Guardian, The Sunday Times, The New York Times i ostali što je itekako dovoljna referenca za ovu kreativnu galeriju. Poklon galerija Zagreb.

Poklon galerija Zagreb

Svjesni su koliko je tržište već zasićeno postojećim stvarima, stoga se konstantno trude tražiti nove zanimljive brendove te tako još više obogatiti ponudu što boljim i kvalitetnijim proizvodima hrvatskih dizajnera. Pritom uvijek kupce stavljaju na prvo mjesto i slušaju njihove želje, jer su upravo oni glavni pokretači mnogih ideja. Sretna dobitnica torbe s kartografskom ilustracijom Zagreba je Biserka Piršlin. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Poklon galerija Zagreb

U Take me home Croatian design shopu jako su ponosni što je ideja o poticanju lokalne proizvodnje i ponude domaćih dizajniranih proizvoda naišla na tako dobar odaziv domaćih i stranih kupaca. Poklon galerija Zagreb.

Ako su vas ove divne fotografije oborile s nogu kao što su nas, za više informacija posjetite njihovu Web i Facebook stranicu ili Instagram profil, gdje ćete pronaći cjelokupnu ponudu ove jedinstvene poklon galerije.

 

#takemehome IGRA DARIVANJA

U suradnji s poklon galerijom ‘Take me home’, jednu sretnicu nagradit ćemo predivnom crnom torbom koja predstavlja kartografsku ilustraciju Zagreba. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.