FOTO by Google Earth/ Youtube @MrMBB333

Zabava

Tajanstveni ledeni brod od 122 metra otkriven u ledenjaku na Google earthu

Krešimir Šustić 11. kolovoza 2020.

Pravi brod ili samo sjene leda i obližnjih planina?

Zadnjih godina sve češće i češće se pojavljuju brojne priče koje uključuju teorije zavjere o celebrityjima, nekim od najpoznatijih svjetskih mjesta, kao i o samom planetu Zemlji.

Ovih dana internetom se proširila vijest o pronalasku tajanstvenog broda od 122 metara koji leži na jednom od ledenjaka 100 milja od Antarktika.

Neki zapravo vjeruju da će se tajanstveni brod koristiti za prijevoz svjetske elite u slučaju globalne katastrofe, pa ako iznenada nestanu bogati i slavni, znamo gdje ih možemo pronaći.

Vijesti o misterioznom otkriću podijelio je YouTuber MrMBB333, koji sebe opisuje kao “čuvara Zemlje”, a u videozapisu koji donosimo u nastavku, korisnik je gledatelje usmjerio do ledenog brijega koji se nalazi južno od Novog Zelanda.

Nakon što je raspravljao o još jednoj mrlji leda za koju tvrdi da pokazuje zidove, prolaze i mjesto za parkiranje vozila, MrMBB333 aplikacijom Google Earth vodi do gomile leda za koju se čini da se izdiže iz inače prekrivenog snijega krajolika.

Teorije su uključivale zataškavanje vlade, Bermudski trokut i vojno sudjelovanje, iako su neki gledatelji rekli da su viđenja jednostavno sjena, sjene leda i planina.

Drugi su ljudi pretpostavili da se pod ledom krije olupina broda, dok su neki nagađali da je YouTuber mogao pronaći Noinu arku.

Tko zna hoćemo li uopće ikada saznati istinu o tajanstvenom obliku kojeg je pronašao YouTuber, no ne sumnjamo da će raznih teorija i dalje biti.